Bakkerij Steurs - Dr. Van de Perrestraat 149 - 2440 - GEEL
T.+32 (0)14 - 58 88 57 - F.
E.info@bakkerij-steurs.be
AWARD
(1/1/2016)
WINNAAR AWARD voor de klantvriendelijkste Belgische Brood en banketbakkerij 2015
                              

Zeuntbrood

Zeuntbrood bevat dezelfde soort mout als de brouwers van het zeuntbier gebruiken. Bovendien is de helft van het water vervangen door zeuntbier.

De korst is versierd met geplette mout. Wit zeuntbrood is brood met tarwebloem. Grof zeuntbrood is brood met samengesteld tarwemeel waarvan 35% integraal met grove zemelen.

Helemaal speciaal is Zeunt krokant. Dit is brood in de vorm van een Z (van ZEUNT) met tarwebloem en samengesteld tarwemeel.

Het water werd vervangen door zeuntbier en de volledige korst werd in de geplette mout gerold.

                    
Onze openingsuren
Maandag:07.00u-17.30u
Dinsdag:07.00u-17.30u
Woensdag:07.00u-17.30u
Donderdag:gesloten
Vrijdag:07.00u-17.30u
Zaterdag:07.00u-16.00u
Zondag:07.00u-13.00u
                                                                                                                                     website | COMPRO GROUP
Toevoegen aan favorieten Sitemap Pagina afdrukker Contact